Wayne Rooney gör comeback på Old Trafford



Wayne Rooney kommer troligen hoppa in som inhoppare emot Wigan i Premier League, Då kommer det räknas som Wayne Rooneys officella comeback sen det stora kontraktskonflikten mellan han och Ferguson, Nu är allt som det ska vara och Rooney är beredd att återvända till sin klubb efter sin semester. Frågan är, Kommer åskådarna öppna sina armar för Rooney?

Wayne Rooneys semester är äntligen över och nu kommer han göra sin comeback i Manchester. Wayne Rooney och Ferguson hade verkligen en stor konflikt som kunde innebära slutet på Rooneys karriär som United spelare. Många lag var ute efter Rooney medans andra undrade, vad var det som verkligen hände? United fansen respekterar inte Rooney som dom gjorde förr, Det har antagligen något med hans lönkrävelse. Till slut kom dom fram till att Wayne Rooney skulle få ett splitternytt kontrakt och ska nu försöka lägga allt det här bakom sig tillsammans med Ferguson, Hoppas vi iallafall. Wayne Rooney hade en väldigt bra säsong förra säsong och var Uniteds spets i anfallet, Något hände sedan i hösten.

Wayne Rooney har spelat i United i flera år nu och enligt uttalat sig själv att han ska stanna i United hela sin karriär. Denna konflikt var nära att sluta illa, Engelskmannen är kvar i United. Dock har han väldigt mycket tur att han är kvar, Tur tar jag som tex när David Beckham hade sitt bråk med Ferguson, Då blev han transferlistad direkt och sedan blev han värvad av Real Madrid. Ska vi få se ett mål ifrån Rooney i matchen mot Wigan? Får han ens komma in? Ja, Det vet bara Ferguson. Det avslöjar han när matchen är igång.

Egen kommentar : Tycker själv att detta känns väldigt skönt att dom kommit fram till ett kontrakt, United och Rooney har något gemensamt och det kommer dom alltid att ha. Skulle kännas fel att se Rooney i en annan klubb, han trivs som mest i United.

Salar Alavi

Kommentarer
Postat av: Mohamed

Okej jag förstår inte

2011-03-22 @ 18:40:05
Postat av: Mohamed

Jag trodde han va fortfarande Skadad.

den här killen som har skriviv det här är DUM!

2011-03-22 @ 18:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0