Tottenham snor poängerna på Emirates

Äntligen Harry Redknapp! Nu slog han till slut Arsene Wenger på Londonderbyt. Hur i helvete ska Arsenal spelarna agera efter detta? grymt gjort, Harry Redknapp!

Tottenham " snodde " poängerna mot Arsenal på Emirates Stadium. Hur kunde detta ske? Speciellt efter första halvleken var färdigspelad då resultatet hängde med Arsenal, 2-0. Tottenham behövde verkligen dom 15 minuterna att försöka samla sig. Arsenal spelarna slappnade av, dom hade matchen med sig. Ett intressant byte när Defoe kom in. Han skulle vara den som ledde till reduceringen, visst Van der Vaart var ju assist men utan Defoe med den där " avgörande" nicken så skulle matchen varit helt annorlunda. Garreth Bale med en häftig första touch på bollen gjorde 2-1. Ett tidigt mål som skulle öppna matchen, det var klart! Spurs fortsatte att anfalla och det tog inte alls lång tid innan vi såg Luka Modric läckerbit precis ovanför ribban. Tottenham såg riktigt bra ut dom första 10 minuterna. Arsenal skapade vissa lägen, men det skulle inte räcka. För dåliga avslut och det dära rycket som vi såg i första halvleken och passningarna dom levde inte längre. Vad kan Redknapp sagt till sina spelare?

Det var blåst frispark för Tottenham och detta var väldigt intressant, vem skulle ta hand om frisparken Bale eller Van der Vaart? Van der Vaart skulle ta hand om den. Van der Vaarts frispark träffade Fabregas i muren som skyddade sig för ansiktet, men väldigt oklokt. Straff var blåst och Van der Vaart slog in straffen 2-2 var officielt. Matchen fortsatte och fortsatte, Arsenal pressade Spurs medans Spurs pressade tillbaka. Vi fick se en ny frispark runt den 84e miunuten. Den var perfekt slagen och Kaboul nickade in 2-3! Tottenham hade vänt det hela, Hur?! Arsenal spelarna kunde inte tro det, man kunde direkt se på Fabregas min och company. Det funkade inte. Inte ens fem minuter tilläggstid skulle hjälpa, Spurs snodde poängerna från Arsenal på ett fantastiskt sätt, Härligt Redknapp!