Oj då, Benitez?



Rafael Benitez fick besked från Massimo Moratti att han hade två matcher att få igång laget. Misslyckades han skulle han gå direkt till exit dörren. Chievo var en "ny start "för Benitez att få ihop laget, Men icke sa nicke. Chievo besegrade Inter med 2-1, Tror ni faktiskt att Moratti kommer ha tålamod? Benitez kaliber har inte gynnat detta Inter, Det är inte samma Inter som vi ser i tv-rutan eller medans ni är på läktarplatsen, Mourinho hade försvunnit och det bevisade Benitez helt enkelt. Synd att Inter inte får igång spelet, Sjätte plats för laget som vann trippeln förra säsongen. Är Benitez dagar som Inter tränare över? Uppdateringar om detta kommer vi dra upp !

Inter har Champions League nu i veckan och det är antingen sparken nu, eller få en till chans och visa sig. Inter förlorade senast i Champions League med Tottenham med hela 3-1 ! Benitez har inte alls fått en enkel start med Inter, som försöker kriga sig till sin gamla form. Man kan också säga att det är många skadedrabbade i Inter, ett ton av spelare som skulle kunna göra ett " dreamteam". Diego Milito nyss tillbaka från sin skada, har bara gjort ett mål just nu. Milan har tagit över Inters hem, " Första platsen ".


Salar Alavi



Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?!

- benitez är ett stort skämt ;)

2010-11-22 @ 17:42:01
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Anonym

- hah real madrid förlorade inte mot hercules, men de klarade inte av malloroca och levante!

2010-11-22 @ 18:50:33
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Anonym

- hihihihi inzaghi! klart alla har dåliga matcher så det spelar ingen roll om det är barcelona eller roma! du kan inte skylla resultatet på att han var ny, vad gjorde ranieri när han kom till roma? var han inte ny när han tog oss till toppen? var inte ranieri ny när han och grabbarna vann över levante? nä kom igen bättre kan du väl?!

2010-11-22 @ 19:41:54
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Chelsea bloggen

Förvånad över att det går så dåligt för Benitez!



btw, nice blogg, keep it up!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0