Inför: El Clasico

Om exakt sju dagar, så spelas världens bästa & största match. Barcelona vs Real Madrid, El Clasico.
Hur är förutsättningar inför det stora mötet? Ja, svårt att säga, men matchen spelas på en måndag och det känns som att det då kommer inte bli en ''riktig'' match. Enligt mig, så spelar det ingen roll om matchen spelas på en helgdag eller på en måndag. El Clasico är El Clasico, och kommer alltid att vara det. I alla fall så kommer det förmodligen bli en underbar match och nästan hela världen längtar bara till matchen.

Barcelona och Real?

För Real har det faktiskt gått underbart denna säsongen, medan för mästarna Barcelona har det gått upp&ner, men det skiljer endast en poäng mellan lagen i La liga. I dem två senaste matcherna, såg det ut som att Barcelona hade fått tillbaka den underbara formen från förra säsongen. Det kommer säkert att bli en spännande match, eftersom båda lagen är i toppform, och både Real & Barca har toppspelare på varje postion, men det mesta kommer nog handla om Messi & Ronaldo. Båda har imponerat denna säsongen, och det kan inte bli mer spännande inför detta mötet. Ronaldo leder skytteligan med sina 14 mål, medan Messi ligger på en andraplats. Ronaldo hade häromdagen lekstuga med Spaniens försvar( bl.a Pique, Puyol & dessutom mittfältaren Busquets). Frågan är om han kommer att ''leka'' med dem på måndagen? Ja, det återstår att se.



Mer kommer inför detta stora möte, och följ bloggen så mycket ni kan. Vi lovar er att det kommer massa med intervjuer, nyheter & sådant.


Edin Ibric



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0