Cruyff: Ibrahimovic är ett besvärligt barn.




Cruyffs nya attack mot Svensken, - Ibrahimovic är ett besvärligt barn. Ordkriget fortsätter mellan Raiola och Cryuff. När ska det egentligen ta slut? Kanske dom flesta undrar om Cryuff har rätt?

Sedan Måndagen i Fotbollsgalan har det varit en stor konflikt mellan Raiola och Cryuff, eller ska man säga Ibrahimovic och Cryuff? Cryuffs kommentar i Fotbollsgalan som orsakade detta var " Zlatan kan inte anpassa sig i Spanien, han är rätt besvärlig, känner till det från hans tid i Holland.

Raiola var tvungen att kontra, hur gör han det? Jo han går och kritiserar tv4 för att ha bjudit in legendaren. Alltså han är inte klok, vad är det fel med han? Hur kan Zlatan Ibrahimovic se något i Raiola? Scener säger mer än bara ord. Raiola fortsätter.. – Cruyff förtjänar inte mina kommentarer. Jag slösar bara bort min tid, han är en man som inte har gjort någonting inom fotbollen på 25 år. Han kan ingenting om modern fotboll säger han till Fotbollskanalen. När ska detta ta slut? Tror definitivt inte att Cryuff gör upp, han kommer fortsätta med dessa kommentarer och till slut så kommer Raiola vara tvungen att ge upp, han har väl inte varit med i fotbollen? Tycker att dessa konflikter är löjliga, Ibrahimovic förtjänar någon bättre än Raiola.

Salar Alavi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0