Barcelona - Real Madrid 5-0

Sorry för dålig uppdatering. Nu kommer vi att uppdatera dagligen, så håll er vakna.

Dags att skriva en sammanfattning om El Clasico.

Redan efter den första minuten såg man vilket lag som var mer taggat och som ville vinna matchen. Jo, det var hemmalaget Barca som öppnade starkt o
ch fick sitt första farliga läge redan efter sex minuter spelade utav matchen. Inne i straffområdet hade Messi bollen och stillastående ''lyfte'' han bollen över Iker Casillas, men oturligt träffade bollen på insidan av stolpen. Hemmalaget fortsatte att dominera och hade väldigt mycket boll. Några minuter senare tog ''Barca'' ledningen genom Xavi. Iniesta förde bollen med sig, sedan blev det ett instick till Xavi som lite turligt fick med sig bollen, men gjorde ett väldigt kyligt avslut. 1-0 stod det redan efter 10 minuter spelade utav matchen. Nej, Mourinhos plan hade gått i ''sönder''. Mourinho hade tänkt som när han slog ut Barcelona med Inter, när man satsade på kontringar på bortaplan - och hade hela tio man i försvaret. Man förlorade matchen, men lyckades ändå gå vidare, efter 3-1 på hemmaplan. Det kändes som att allt gick i sönder nu för Real Madrid och Barcelona dominerade fullständigt. Men ändå skulle Real Madrid få sitt första läge i matchen, när Di Maria till slut avslutade efter ett fint anfall, men Valdes räddade ut till en av flera resultatlösa hörnor för Real Madrid. Efter det hade Real Madrid några farliga kontringar, men det blev inga mål. Tråkigt nog(Real-fans) gjorde Pedro 2-0 till Barcelona efter en assist utav David Villa. Nu var det nästan Game Over - och Barcelona ''lekte'' med Real Madrid spelarna som fick jaga väldigt mycket boll. Efter en halvtimma spelad utav matchen knuffade Ronaldo till Guardiola, efter att Guardiola kastade iväg bollen när Ronaldo ville ta den från honom. Den incidenten blev en stor sak då flera spelare kom och började ''tjafsa''. Till slut delades det ut två gula kort, till Ronaldo och Valdes. Detta gjorde Ronaldo väldigt hetsig, och han var mer taggad nu. Redan några minuter senare tog han hand om en frispark som dock gick lite utanför. Men denna kvällen var Barcelona ett nummer större och spelade runt bollen, och jag var väldigt besviken när jag såg mitt Real jaga boll hela tiden. Strax före halvtidsvilan blev det återigen bråk efter att Carvalho armbågade Messi. Lite konstigt var det bara Messi som fick gult, frågan
 är varför? Första halvleken var slutspelad - och Mourinho behövde ta ett rejält snack med spelarna i pausvilan.

Mourinho försökte med något märkligt - och tog in Lass som ersatte den osynlige Özil. Den Andra halvleken började precis som den första. Redan efter några minuter in på andra halvleken fick Barcelona en bra chans, men David Villa missade. Ja, tio minuter senare stod det 4-0(!) till Barcelona genom två mål av anfallaren David Villa.
Vad ska man säga efter det? Hur skulle det sluta? Ren utklassning! Real Madrid hade lite tur i andra eftersom Barcelona ville inte anfalla så ofta. Dem passades runt och spelade väldigt fint. Tiki-taka med Xavi & Iniesta m.fl.
Ändå om jag är Real Madrid supporter var det väldigt bra utav Barca - och jag måste erkänna att dem spelade riktigt bra, men att det var också Real Madrid som gjorde dem bra. Real Madrid hade absolut inga chanser - och det var väldigt trist för nästan hela världen som kollade på matchen. Visst var det ändå en bra fotboll, men ja.. BRA fotboll spelade ju bara ett lag medan det andra laget sov i 93 minuter. Inhopparen Bojan hade några lägen som han dock missade annars var det inte många lägen som uppkom eftersom Barcelona hade bollen för det mesta & passades runt. Efter 90 minuter spelade utav matchen gjorde inhopparen Jeffren(!) mål efter slarv i backlinjen, fastän det var ett fint mål. På slutet åkte Sergio Ramos ut efter att han hade fällt Messi. Det roliga var att han fällde också sin medspelare Lass. Han visste direkt att han skulle få rött kort, och påväg ut från planen hann han både slå/putta iväg två Barcaspelare rejält. Vi får se om han får en längre avstängning pga det.